Maar goed, wie ben ik dan. Mijn naam is Sander van Rooij en na een halve ICT opleiding kwam ik in aanraking met fotografie. Een vriend van mij studeerde fotografie en toen deze mij de basisbegrippen liet zien ging ik zelf verder op onderzoek uit. Ik schreef mij in voor een opleiding fotografie in ‘s-Hertogenbosch en na het behalen van dit diploma ging ik verder. Maar niet via een studie, maar via YouTube! Ik ging fotografen en filmmakers volgen en probeerde van ze te leren. Al snel had ik het gevoel dat ik een eigen stijl aan het ontwikkelen was. Ik mixte vaardigheden van diverse creatieve personen door elkaar.

Hierna zocht ik uit wat ik wilde met mijn fotografie. Ik vind het werken met mensen leuk om te doen. In de studio of op locatie daar heb ik geen voorkeur voor, als ik maar mijn spreekwoordelijke ei in het beeld kwijt kan.

Daarnaast ben ik ook bezig met een groot project rondom reizen en het maken van beeldmateriaal op hele toffe trips. Maar daarover later meer.

Ik werk veel samen met fotografen en andere content creators die indien nodig zich bij mij kunnen voegen om een project af te leveren zoals we deze voor ogen hadden.

Enkele eigenschappen

Afgestudeerd in fotografie
Kennis van trends
Veel geleerd van de beste fotografen via YouTube
Meer dan 10 jaar ervaring
Veel kennis van Adobe ( Photoshop e.d. )

Sander van Rooij

ik heb vaak een camera tegen mijn gezicht

Ik neem graag projecten aan die boven mijn skillset gaan. Op die manier leer ik steeds weer bij en blijft elk project een uitdaging.

Mijn locatie

Ik heb een ruimte in het pand van dagbesteding Het Andere Atelier. In deze ruimte heb ik voldoende ruimte om headshots en portretten te maken. Daarnaast is dit ook mijn vertrekpunt als ik op locatie ga fotograferen. Ik heb voor deze locatie gekozen om het hebben van een ruimte te combineren met het steunen van een dagbesteding.
De dagbesteding maakt onder andere worstenbroodjes, heeft een muziek studio maar ook een tv opname studio, je kunt er schilderen en allerlei soorten kunst maken en tot slot ook nog DJ les krijgen.

Het adres is:
Industrieweg 30/32 in Vught